Kom hem till ett rent hus!

kirbyVåra städtjänster utför vi med stort ansvar där kvalitet är ett viktigt begrepp som står i fokus för det slutförda arbetet. Vi följer en generell städlista men är flexibla till att bemöta övriga önskemål från våra kunder.

All städmaterial tar vi med oss. På så sätt känner vi oss trygga med att vi har vad vi behöver men önskar ni någon särskild medel för ett specifikt material är det bra om ni har det hemma.

Om olyckan skulle vara framme täcker vår ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr för skador som vållats av vår personal i samband med städning.

Vi krånglar inte med bindande avtal och uppsägningstider. Endast 24 timmars avbokningsvillkor. Och varje städtillfälle bokas vid lämplig tillfälle för båda parter.

Regler för Rutavdrag 2016:

Köpare som inte har fyllt 65 år vid beskattningsårets ingång, det vill säga före ingången av det år de betalar för tjänsterna, kan dra av max 25 000 kronor i rutavdrag per år. Den som däremot har fyllt 65 år kan dra av upp till 50 000 kronor i rutarbete per år. Rutavdrag medges fortfarande med 50 % av arbetskostnaden. Observera att rot- och rutavdraget tillsammans är på max 50 000 kronor per år och person oavsett ålder.

Du som kund får faktura från oss på halva beloppet. När det är betalt begär vi resterande belopp från Skatteverket. Sedan får du beslut från Skatteverket om hur mycket Rut som använts aktuell månad och totalt på året. Uppgifterna kommer sedan förtryckta i din deklaration.

Priser:
Antal kvm         Pris inkl moms och Rut-avdrag
max 40              558
max 70              608
max 90              658
max 100            708
max 120            758

Vi utför även storstädning och flyttstädning. Hör med oss om priser för detta.