Om oss

Trots att Grind Clean är relativt nystartad som aktiebolag har många av våra kunder följt oss i flera decenier. Hur kan det gå ihop?

Jo, tidigare hette vi Scan Coor Trading (SCT). SCT startades som enkild firma för att ta över en del av verksamheten från Scan Coor Cristalisering AB som har funnits sedan 1984. Delen som togs över var importen av produkter och maskiner för kristallisering av alla typer av stengolv i hela norden. Det, samt en del trappstädningar som vi har fått förtroendet för att utföra i många år.

Vid bolagsbildning bytte vi namn till Grind Clean AB då vår nisch är rena golv genom slipning och kristallisering.

 

Grind Clean AB

Box 31
136 21 Haninge

Kategorier

Vår kundkrets

Vi vänder oss till städ- och golvfirmor i norden som satsar på professionellt utförda arbeten inom golvvård samt till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare inom storstockholm som vill ha rena och vackra golv i sitt trapphus.

Kvalitet

Våra produkter och maskiner är av hög kvalitet för professionell behandling av golv och har använts över hela världen i snart 50 år.
Våra tjänster utförs med stort ansvar där kvalitet är ett viktigt begrepp som står i fokus för det slutförda arbetet.

Partners

Våra partners väljer vi ut efter deras yrkesskicklighet och servicekänsla. Deras arbete ska spegla den kvalitet som vi lovar, därför är det viktigt för oss att välja med omsorg så att vi känner oss trygga och våra kunder känner sig nöjda.
Alla våra partners är godkända för F-skatt och har sina försäkringar up to date. Vi är också måna om att de har god personalvård och kompetensutbildning av sina anställda.